26 Kasım 2009 Perşembe

paspas oldum elalemin gözünde























spor salonuna giden kızımız her zamanki günlerinden birini geçirmektedir, taa ki salonun çalışanları hergün kullandıkları paspası yenisiyle değiştirmeye karar verene kadar..

Yer hareketlerinden sonra işgüzar bir titizlikle ellerini yıkama ihtiyacı hisseden kızımız yavaş adımlarla soyunma odasına ilerlemektedir, bu sırada yeni paspasın adam gibi silemeyip ıslak bıraktığı zemin üzerinde şekilden şekile girerek AMA'deki Jeniffer Lopez'e pabuç bırakmayacak bir şekilde kendini yerde bulur..

Elalemin değişen paspasının ilk kullanılışının sonuçlarına neden bu kızımız katlanmak zorundadır? Ayrıca olayın ardından ortaya çıkan ağrıların geçmesi takriben kaç saat tutmaktadır?

4 yorum:

gecelerin yargici dedi ki...

büyük rezalet! bir de üstüne balta gibi 8 hafta ara vermiş bir grey's anatomy... insan o yerden hiç kalkmamak isteyebilir o an.

yok dedi ki...

aman geçmiş olsun.

delirium dedi ki...

grey anatomysiz azap dolu hayatımı bir de bu baltaladı hakkaten.. ama belki bu arayı hırsla salona giderek doldurmalıyım, ne demişler korkunun üzerine gideceksin.Ben de rezaletimin üzerine gitmeliyimmmm!!

delirium dedi ki...

grey anatomy, black anatomy..iğrencim